Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал (Мадрид) изпрати 2022 с победа и два гола на Бензема

0
Карим Бензема
Снимка: Twitter

Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) изпрати изключително успешната 2022 година с победа над Валядолид като гост с 2:0 в двубой от Ла Лига. И двата гола бяха дело на носителя на „Златната топка“ Карим Бензема.

През първото полувреме и двата отбора имаха добри възможности за гол. Домакините от Валядолид започнаха по-добре, но постепенно Реал взе инициативата и на свой ред създаде положения. Играчите на Карло Анчелоти на два пъти през първите 45 минути имаха претенции за дузпи, но такива ня бяха отсъдени.

През второто полувреме натискът на Реал се засили и беше само въпрос на време да падне гол. Това обаче не стана никак лесно, а заветното попадение падна едва в 83-ата минута. При изпълнение на корнер Хави Санчес игра с ръка в наказателното си поле и съдията отсъди дузпа. Карим Бензема без проблем я реализира за 1:0 за Реал. В последните минути на двубоя Камавинга даде отличен пас на Бензема, който се разписа за втори път и оформи крайния резултат.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.