ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Атлетико Мадрид – Барселона е украшението на кръга в Испания

0
Барселона - Атлетико Мадрид
Снимка: БТА / BTA
За Барселона предстои тежко гостуване на Атлетико Мадрид този уикенд. В същото време Реал и Жирона също няма да имат леки визити, така че ни очаква интересен кръг в испанската Ла Лига.

С наближаването на края напрежението се покачва и грешните стъпки дебнат зад всеки ъгъл. Реал може да се чувства почти грабнал титлата, но ситуацията би могла да се обърне на 180 градуса при отпускане.

Осасуна – Реал Мадрид

“Кралете” ще опитат да запишат юбилейна победа №200 за своя старши треньор Карло Анчелоти начело на клуба. Все още обаче не е приключило наказанието на Джуд Белингам, който се заформи като голямата звезда на сезона. Добрата новина е, че това е последният мач от сакнцията. В негово отсъствие се очаква да започне Браим Диас заедно с Родриго и Винисиус Жуниор. Хоселу е с травма и е оставен извън групата. Очаква се Лука Модрич да получи почивка.

Големите надежди на Осасуна отново са свързани с Анте Будимир. Нападателят има 14 гола в първенството на смектата си, а попадение срещу този съперник определено ще се цени още повече. Домакините ще опитат да си отмъстят за загубения финал за Купата на краля с 1:2 от миналия сезон.

Коефициентът в Palms bet за победа на Реал Мадрид е 1.50. Равенството е оценено на 4.50. Успех на Осасуна би умножил залозите по 6.50. Прогнозираме, че Реал ще ликува в този сблъсък.

Атлетико Мадрид – Барселона

Старши треньорът на каталуници – Шави Ернандес, се изказа ласкаво по адрес на съперника в навечерието на това голямо дерби за испанския футбол:

„Мачът с Атлетико Мадрид е жизненоважен за Ла Лига, както и всички останали. Те са ниво Шампионска лига и са силни, особено вкъщи благодарение на феновете си. Много добре се справят последните години. Ще бъде голям мач със сигурност. Те не са губили вкъщи от миналия сезон, когато отново ние играхме тук”.

Барса ще се опита да се завърне към победите навън след нулевото равенство при гостуването на Атлетик Билбао преди две седмици. Миналия уикенд “блаугранас” спечелиха с 1:0 като домакин на Майорка. За Атлетико седмицата е много успешна. “Бойците” на Диего Симеоне отстраниха Интер в осминафиналите на Шампионска лига след дузпи.

Ставката за победа на Атлетико в Palms bet e 2.20. Тази за равенство е 3.60. Победа на Барселона пък се оценява на 3.20. Нашата прогноза е за над 2.5 гола – 1.70.

Хетафе – Жирона

Каталунците започнаха да буксуват здраво последните седмици и сега не им се очертава лесно гостуване. Хитът на сезона може да сдаде втората позиция на Барса при нова издънка. Жирона е с четири загуби в последните пет кръга и на практика е сред отборите в най-слаба форма.

При Хетафе целият сезон е на приливи и отливи. Всички в клуба се надяват Мейсън Грийнууд да изиграе още един впечатляващ мач. Първата среща между двата тима през сезона бе спечелена от Жирона с 3:0. Като гост на този съперник обаче никога не е печелил в Ла Лига.

Коефициентът това да се случи за първи път е 2.05 в Palms bet. За равенство и успех на домакините ставките са съответно 3.40 и 3.60. Нашата прогноза е двоен шанс 1Х – 1.80.

Програма за мачовете от 29-ия кръг в Ла Лига:

Петък, 16 март:

22:00| Реал Сосиедад – Кадис

Събота, 17 март:

15:00| Майорка – Гранада

17:15| Осасуна – Реал Мадрид

19:30| Хетафе – Жирона

22:00| Атлетик Билбао – Алавес

Неделя, 18 март:

15:00| Севиля – Селта Виго

17:15| Лас Палмас – Алмерия

17:15| Виляреал – Валенсия

19:30| Райо Валекано – Бетис

22:00| Атлетико Мадрид – Барселона

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.