Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал Мадрид – Атлетик Билбао е гвоздеят в Ла Лига този уикенд

0
Алавес - Реал Мадрид
Реал Мадрид (Снимка: БТА)

Навлизаме в април месец и битката за титлата в испанската Ла Лига започва да изглежда предизвестена. Реал Мадрид има преднина от осем точки на първото място, като вторият Барселона е с все по-малко време за наваксването им. Все пак има директен мач и на теория каталунци се надяват на грешни стъпки за 5 т. от „лос бланкос“.

Този кръг има предпоставки за една такава, защото мадричани играят срещу намиращия се в отлична форма този сезон – Атлетик Билбао. Двубоят обаче е на „Сантиаго Бернабеу“, което накланя везните към домакините. Барселона също играе у дома, наглед срещу много по-лесен съперник. На фокус е и Жирона, който домакинства в неделния следобед.

Реал Мадрид – Атлетик Билбао

Домакините ще са без Винисиус, който изтърпява наказание тази седмица. Добрата новина е свързана със завръщането на друга суперзвезда – Джуд Белингам. Очаква се Хоселу да започне от първата минута като партньор на Родриго в атаката.

Баските могат и да не излязат с оптималния си състав. Ернесто Валверде би могъл да даде почивка на един-двама от най-добрите си футболисти, защото предстои финал за Купата на краля в Севиля. По последни информации Нико Уилямс, който игра за Испания във вторник, ще се включи като резерва срещу Реал.

Ставката за „лос бланкос“ в Inbet е 1.55. Равенството е оценено на 4.40. Коефициентът за Атлетик е 6.00. Нашата прогноза е за равенство.

Барселона – Лас Палмас

Каталунците също ще направят леки промени в стартовата си единайсеторка този кръг. Старши треньорът Шави ще внесе корекции, като 16-годишният Ламин Ямал заслужава да получи почивка след страхотното си представяне за Испания срещу Бразилия. Роналд Араухо и Андреас Кристенсен лекуват травми и едва ли ще бъдат рискувани. По-мъдрият ход е треньорското ръководство да не бърза с включването им в игра предвид наближаващите голвеми мачове.

Лас Палмас ще е без Юлиан Араухо, който е контузен и няма да се завърне в Барселона, където е юноша. След изненадващата загуба от Алмерия миналия кръг настроението в отбора е минорно, а очертаващото се тежко гостуване на Барселона едва ли ще донесе усмивки по лицата.

Коефициентът за победа на Барселона е 1.25 в Inbet, като равенството е 6.50. Ставката за гостите е 11.00. Нашата прогноза е за над 2.5 гола на 1.50.

Жирона – Реал Бетис

Домакините се сринаха и вече почти нямат никакви шансове за титлата. Все пак все още ги определяме като хита на сезона и заслужават суперлативи. Жирона ще е без крилото Савио, който е наказан. С изключение на него каталунците ще разчитат на най-добрата си единайсеторка.

Иско се завръща в игра за Бетис след близо два месеца извън терените. Испанецът се възстанови напълно от травмата, която го мъчеше. Старши треньорът Мануел Пелегрини ще започне с него и Набил Фекир в ролята на „деветка“.

Жирона е с коефициент 1.80 за победа в Inbet. Равенството се котира при 3.80. Коефициентът за гостите е 4.70. Нашата прогноза е победа за домакините.

Програма за мачовете от 30-ия кръг в Ла Лига:

Петък, 29 март:

22:00| Кадис – Гранада

Събота, 30 март:

15:00| Хетафе – Севиля

17:15| Алмерия – Осасуна

19:30| Валенсия – Майорка

22:00| Барселона – Лас Палмас

Неделя, 31 март:

15:00| Селта Виго – Райо Валекано

17:15| Жирона – Реал Бетис

19:30| Алавес – Реал Сосиедад

22:00| Реал Мадлид – Атлетик Билбао

Понеделник, 1 април:

22:00| Виляреал – Атлетико Мадрид

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.