ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Окончателно: Джокович научи дали ще бъде допуснат на US Open

0
Новак Джокович
Снимка: Twitter

Доскорошният номер 1 в тениса Новак Джокович ще може да участва на Откритото първенство на САЩ в края на август. Това стана ясно след решението на Сената на САЩ да отмени мерките срещу коронавируса.

Джокович не е влизал в САЩ от 2021 година насам. След двегодишна пауза Ноле, който не е ваксиниран срещу коронавирус, отново ще може да се състезава в турнири в Америка.

Ноле не успя да вземе участие в два големи Мастърс турнира в САЩ тази година – в Индиън Уелс и в Маями. Сега той ще се завърне на US Open, където изигра последната си среща – срещу Даниил Медведев на финала през 2021-ва, загубен от сърбина.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.