Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Официално: Ивайло Петев приключи с Босна и Херцеговина

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Ивайло Петев вече официално не е селекционер на Босна и Херцеговина. Решението е на изпълнителния комитет на местната футболна федерация, като бе ясно от декември, но бе официализирано едва на днешното заседание.

Мястото на Петев се заема от местната легенда Фарук Хаджибегич, който не бе желан от медии и фенове, но получи поста.

Ивайло Петев не е дал отчет за работата си и дори не е присъствал на днешното заседание, тъй като предварително е знаел какво ще се случи.

Работата на българина бе оценена високо от част от журналистите в Босна. Те обявиха, че Петев си тръгва с високо вдигната глава. Българинът постигна втория най-голям успех на националния тим – гарантира участие в Лига А на Лигата на Нациите и поне бараж за Европейското.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.