50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Очаквано: Фюри и Усик не се разбраха за мач

0
Тайсън Фюри Олександър Усик
Twitter

Украинският боксов промоутър Александър Красюк, който представлява ссветовния шампион в тежка категория Олександър Усик заяви пред Sky Sports, че битката с другия световен шампион Тайсън Фюри, няма да се състои. Поне на този етап. Най-вероятно и никога.

Щабовете на британеца, който държи пояса на WBC и на украинеца, който е шампион на WBA, IBF и WBO, пеговаряха месеци, за да може мачът да се проведе, но в крайна сметка това няма да се случи.

В продължение на близо половин година двамата боксьори използваха социалните мрежи, за да си отправят заплахи и обещания, но нищо повече. Преди седмици Фюри дори заяви, че ако Усик не приеме разпрделение на парите 70:30 в полза на „Краля на циганите“, то то двубой няма да се стигне. Бившият абсолютен шампион в полутежката дивизия прие условието също чрес социалните мрежи, а това даде надежди на феновете по цял свят, че нй-накрая ще има смислен двубой в професионалния бокс.

Световната боксова асоциация даде срок на двамата да се разберат до 1-ви април. В противен случай, Усик ще трябва да защитава пояса си срещу друг бритаец – Даниел Дюбоа. Фюри и Усик трябваше да се срещнат на 29-и април в Лондон, след като първоначалните намерения на организаторите този мач да се проведе в Близкия изток пропаднаха.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.