ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Непобеденият Артур Бетербиев се завръща на ринга през август

0
артур бетербиев калъм смит

Световният шампион на  WBC, WBO и IBF в лека тежка категория – Артур Бетербиев, ще се качи отново на ринга в края на лятото. 38-годишният руснак, който има 19 победи в 19 мача, ще защитава световните си титли срещу бившия световен шампион в супер средна категория Калъм Смит.
Бетербиев и 33-годишният ливърпулец ще се изправят един срещу друг на 19-и август в Квебек, Канада. Двубоят ще бъде с максимална продължителност 12 рунда по 3 минути.

За последно Бетербиев се би през юни 2022 г., когато надви сънародника на Смит – Антъни Ярд. Калъм „Мундо“ Смит е в серия от две поредни победи чрез нокаут, като за последно той надви французина Матю Бодерлик през август 2022 г.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.