ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Моралес: Ботев Враца има да изиграе четири финала

0
Даниел Моралес
Снимка: lap.bg

Отборът на Ботев Враца има да изигра четири финала до края на редовния сезон, в които трябва да направи всичко възможно да спечели колкото се може повече точки, за да доиграе спокойно първенството в плейофите. Това каза за Nostrabet наставникът на врачани Даниел Моралес.

Ботев приема утре Черно море, гостува на Арда в Кърджали, играе у дома с Локомотив София и излиза срещу ЦСКА в столицата.

„Играем мач за мач, като първият от тях ни изправя срещу отбора, който е с най-постоянни игри и резултати през пролетта – Черно море. Там Илиан Илиев върши прекрасна работа, изградил е приятен игрови облик и варненци побеждават навсякъде, като на чужд терен са с 3 победи от 4 мача през тази година. Аз вечно ще бъда благодарен на Илиев, че когато преди 18 години останах без отбор, той ме взе във Варна. Оттогава поддържаме добри отношения, но в петък всеки ще гони своите цели“, заяви Моралес.

„Мисля, че Ботев разполага с нужния потенциал, с който да се противопоставя на всеки у нас и през втория дял го показваме. Усещаме подкрепата и на нашите фенове и обществеността във Враца и момчетата се раздават максимално на терена. Личнот аз очаквам да играем правилно и срещу Черно море и да покажем футбола, който можем. Надявам се, че ще стане интересен двубой, тъй като и двата отбора залагаме на атаката“, добави Даниел Моралес.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.