Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

AlphaWin вижда Манчестър Сити като победител в дербито от ФА Къп срещу Тотнъм

0
Нюкасъл - Манчестър Сити
Снимка: БТА / BTA

За втори път в рамките на месец януари в Англия ще видим мачове от най-стария футболен турнир в света – ФА Къп. Този път срещите ще бъдат от четвъртия кръг, където се паднаха доста интересни двойки. Още на този етап обаче поне един от топ клубовете във Висшата лига ще бъде елиминиран.

Това е така, защото в петък, 26 януари, от 22:00 часа, един срещу друг ще се изправят Тотнъм Хотспър и Манчестър Сити. Букмейкърът AlphaWin дава сериозно предимство на „гражданите“ на Хосеп Гуардиола с коефициент за победа от 1.64, докато този за „шпорите“ е 4.75. Ставката за равенство, което ще означава и преиграване, е оценена на 4.33. В предишния кръг лондончани отстраниха трудно Бърнли с 1:0, докато Сити не срещна особени проблеми срещу Хъдърсфийлд Таун и го разгроми с 5:0.

Двата отбора вече се срещнаха по-рано през сезона, но на „Етихад“, където направиха зрелищно равенство от 3:3. Всеки от Вас може да се възползва и от AlphaWin app, където може да заложите на този мач и още редица спортни събития навсякъде и по всяко време. Конкретно за ФА Къп, Тотнъм и Ман Сити вече са играли един срещу друг през този век. Това се случи през 2004-а година, когато първата среща в Манчестър завърша наравно 1:1, а в преиграването в Лондон „гражданите“ печелят с 4:3.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.