50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локомотив Пловдив има да изиграе шест финала

0
Локомотив Пловдив
Снимка: lap.bg

Шест напечени мача, шест финала, шест битки, в които ще се види стойността на Локомотив Пловдив. Отбор, който придобива увереност, подобрява играта си и се намира в серия от четири поредни мача без загуба. Паузата в първенството също дойде навреме, за да може Александър Томаш да коригира неща, които не му харесват и да изиграе тимът една полезна контрола срещу новия клуб на амбициозния Любослав Пенев.

Само след малко повече от седмица обаче Локото започва серията от решителни двубои, които могат да осмислят сезона му. Те са шест и в тях Димитър Илиев и компания би трябвало да влязат сигурни и спокойни, че могат да спечелят необходимия точков актив, който ще им позволи да постигнат целта си и да продължат участието си в първенството с плейофи в първата шестица.

Програмата на „черно-белите“ до края на редовния сезон изглежда убийствена, тъй като като по-леки, ако има изобщо такива мачове при майсторите, се очертават само домакинствата с борещите се за оцеляване Септември и Спартак Варна, който към този момент е пуснал котва на дъното.

Какво да кажем обаче за другите четири срещи на Локо, които са със статут на дербита – гостувания на устремения към шестицата Черно море, третия ЦСКА 1948 и Славия, който също се бори за топ 6, както и сблъсък на „Лаута“ с възродения и отправил поглед към Европа Левски. 

Кошмарна на пръв поглед програма, но все пак програмата във футбола е такава, каквато си я направиш, и именно в тези срещи ще проличи докъде е стигнал в развитието си като отбор Локомотив и готов ли е да отговори на огромните предизвикателства.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.