ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локо Пловдив е твърд фаворит на 8888 срещу Ботев Враца

0
Локомотив София - Локомотив Пловдив
LAP.bg

Локомотив Пловдив приема Ботев Враца в единствения мач от програмата на Първа лига в понеделник вечер. Двата отбора ще премерят сили на „Лаута“, където привържениците на домакините ще подкрепят страсно своите любимци – по традиция най-емоционалните от тях ще изпълнят трибуна „Бесика“.

Предвид домакинския фактор и класата в състава на Александър Томаш, Локо влиза в срещата в ролята на сериозен фаворит. От българския букмейкър 8888 онлайн определиха коефициент 1.44 за победа на Локомотив. Равенството е оценено на 4.33, а успех на гостите би изплатил залозите по 8.00.

„Черно-белите“ спечелиха мача със съименика си от София преди седмица (3:1) и влизат със самочувствие. На старта завършиха наравно 1:1 с градския съперник Ботев и това също беше приемлив резултат. Ботев Враца загуби с 0:1 от Локомотив София, а след това победи Славия с 2:0 у дома. Отборът се представя на приливи и отливи, което притеснява врачани.

Коефициентите търпят промяна преди началото на мача!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.