Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легенда на родния футбол: Спартак Варна ще го бъде

0
Спартак Варна
Снимка: lap.bg

Легендата на родния футбол Стефан Аладжов вярва, че Спартак Варна ще оцелее при майсторите. Знаменитият бивш ляв бек игра за „соколите“ през сезон 1981/1982, когато под ръководството на Иван Вуцов отборът се завърна в елита и в последвалите две години постигна най-големите си успехи в историята. 

Стефан Аладжов

„Остават 11 мача, в които очаквам Спартак не само да продължи да играе добре, както го прави от първия пролетен кръг, но и да започне да печели победи и да трупа точки. Димитър Димитров върши прекрасна работа, разбира се, с финансовата подкрепа на г-н Павлин Николов, и затова този Спартак няма нищо общо с онзи от есента. Надявам се Спартак да има също малко повече късмет и спортно щастие“, заяви за Nostrabet Аладжов.

„Аз не виждам тимовете, които са след 10-ото място да превъзхождат спортно-технически Спартак. Дори мисля, че в игрово оношение варненци или са равностойни, или са по-добри поне от няколко техни опонента в битката за спасение. Разликата е, че Спартак изгуби много точки в първите кръгове през есента. Но аз съм убеден, че Спартак ще го бъде и му пожелавам да постигне това, към което се стреми, защото мястото му винаги е било в елитната група“, каза още Стефан Аладжов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.