ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кръстаич да не разхожда Виктор Попов като куфар в Европа

0
Виктор Попов
Снимка: chernomorepfc.bg

Странно, нелогично и лишено от всякакво обяснение е решението на Младен Кръстаич да не използва в първите две евроквалификации на България срещу Черна гора и Унгария десният защитник на Черно море Виктор Попов. Страшно неуважително е отношението, което сръбският селекционер показва към „моряка“, който определено с изявите си отдавна е показал, че заслужава да се разчита на него.

Нормално е Кръстаич още да няма пълна предства за българския футбол, но около него има специалисти, които са наясно с тази материя, и те най-малкото можеха да му напомнят, че през последните сезони Виктор е сред най-добрите български играчи на своя пост.

Така че бе закономерно в отсъствието на контузения Иван Турицов варненецът да получи игрови минути за трикольорите. Вместо това обаче и след загубата от черногорците, Кръстаич продължи да разхожда Попов като куфар в Европа и го остави до себе си на пейката и в Будапеща, за сметка на един от любимците си.

Ако Попов беше по-слаб от Йоан Стоянов, този ход на сърбина нямаше да бъде коментиран, но след като това определено не е така, възникват няколко въпроса. Обслужва ли Кръстаич нечии интереси, съобразява ли се с имена и отбори и наистина ли разчита на най-добрите в националния.

Ако сърбинът е почтен и с чиста съвест, щеше да е наясно, че Виктор Попов не става за куфар, а за титуляр.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.