50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кръстаич да гледа Тодор Павлов от Локото

0
Тодор Павлов
Снимка: Сайт на Локомотив Пловдив

Ако Младен Кръстаич действително не допуска вмешателство в работата си и продължи тенденцията да обновява националния отбор на България с млади и перспективни българи, нека внимателно да гледа Тодор Павлов от Локомотив Пловдив.

Защото това 18-годишно момче направи забележително израстване през този сезон и изглежда, че дори е изпреварил развитието си. Както каза преди години треньорът на Барселона Франк Рийкард за Лионел Меси.

Макар и на крехка възраст, Тошко показва зряла и тактически правилна игра и е въпрос време да заиграе за националния тим. Всъщност при този дефицит на централни български бранители и схемата с трима в защита, която използва Кръстаич, Павлов би бил солидна алтернатива още за следващите квалификации, тъй като отговаря на трите условия – има безспорни качества, млад играч е и по нищо не отстъпва на тримата, които излязоха в отбрана срещу Черна гора.

Закономерно Тодор Павлов вече е част от младежкия национален тим, но никъде не пише, а и няма правило, че един български талант първо трябва да премине през младежите на България, а после да заиграе при батковците. Щом Кръстаич смело дава шансове на много наши млади играчи през последните месеци, е редно и Павлов да получи възможност да спечели доверието му.

В противен случай ще излезе, че и Кръстаич се съобразява с отбори, имена, агенти и шефове, все неща, които изядоха главите на куп български селекционери и треньори.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.