ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Крушение за Ювентус! „Старата госпожа“ губи в Торино

0
Ювентус-Монца

Неволите за италианския гранд Ювентус продължават с пълна сила. След като от актива на тима от Торино бяха отнети 15 точки, дойде ред и на срамно поражение у дома от Монца.

„Старата госпожа“ отстъпи с 0:2 у дома от Монца, като гостите имаха точно два удара към вратата на Шчешни, но и двата се превърнаха в попадения. Българският бранител Валентин Антов бе резерва за Монца и не влезе в игра.

Първото полувреме бе кошмар за Ювентус. Монца реализира попадение в 10-ата минута, което бе отменено заради засада, но в 18-ата нямаше какво да спаси домакините. Чирия получи пас от Мачин и преодоля полския вратар за 1:0.

Ювемнтус редеше атака след атака, но в края на първото полувреме получи втори гол. Този път точен бе Дани Мота, който се възползва от пас на Карлос Аугусто.

На почивката Масимилиано Алегри направи три смени, но това не доведе до промяна. Ювентус атакуваше непрекъснато, но така и не успя да преодолее Ди Грегорио нито веднъж.

„Старата госпожа“ заема 13-о място с 23 точки и три поредни мача без победа. Монца е на 11-а позиция с 25.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.