ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet предвижда лесна победа за Лудогорец срещу ЦСКА 1948

0
Талис
Снимка: БТА

Лудогорец приема ЦСКА 1948 в мач от четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Разградчани защитават трофея си от миналата година, когато на финала победиха именно този съперник. 

Сториха го още в редовното време с 3:1. Очакванията са това да се случи отново. От българския букмейкър Inbet online дават коефициент 1.53 за победа на Лудогорец. Ставката за равенство е 4.25 докато успех на гостите би умножил залозите по 5.75. 

Само преди десетина дни Лудогорец победи същия съперник в мача за Суперкупата. Тогава двата отбора завършиха наравно, но „орлите“ надделяха при дузпите. 

ЦСКА 1948 се раздели с голяма част от основните си играчи тази зима. Звездата на отбора Ивайло Чочев премина именно в Лудогорец и ще бъде интересно, когато той се появи в игра срещу бившите си съотборници. Националът бе три години в тима, като дори стана голмайстор на Първа лига миналия сезон. 

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.