ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet очаква Нигерия да се справи с Ангола на четвъртфиналите

0
купа на африканските нации
Снимка: БТА

Нигерия и Ангола ще спорят на четвъртфиналите в Купата на африканските нации. Двубоят е в петък от 19:00 часа на провеждащият се шампионат в Кот д’Ивоар.

Трикратният шампион Нигерия е фаворизиран от букмейкърските къщи и има защо. В осминафиналната фаза победи с 2:0 силния отбор на Камерун и изглежда устремен към нов триумф на континенталната надпревара. От сайта инбет онлайн предлагат 1.72 коефициент за победа на „супер орлите“. Равенството е оценено на 3.30, а ставката за успех на Ангола е 6.20.

Нигерия започна с реми срещу Екваториална Гвинея (1:1), но след това влезе в ритъм и постигна три последователни победи. Преди тази над Камерун в жертви се превърнаха домакините от Кот д’Ивоар (1:0) и Гвинея Бисау (1:0).

Показателите на Ангола обаче са идентични – равенство с Алжир (1:1) на старта и доминантни представяния срещу Мавритания (3:2), Буркина Фасо (2:0) и Намибия (3:0). Това обаче ще е най-сериозното изпитание пред възпитаниците на Колин Бенджамин.

В последните пет мача между двата съперника Нигерия постигна две победи (една след продължения), Ангола спечели веднъж, а два пъти завършиха наравно.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.