ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet дава високи коефициенти за дербито Черно море – ЦСКА

0
Тобиас Хайнц, ЦСКА, Черно море
LAP.bg

Черно море приема ЦСКА в мач на върха от българския шампионат. Сблъсъкът е между два от отборите с по 45 точки в челото, като третият е Лудогорец. Срещата ще се проведе на негостоприемния „Тича“ от 15:15 часа в събота (23 февруари).

От букмейкърските къщи излязоха със сравнително равностойни коефициенти за победа на съперниците. Един от лидерите на пазара inbet предоставя ставки в размер 2.50 за успех на ЦСКА, 3.10 за Черно море и на 3.15 е оценено равенството. 

Очакванията са за много здрави сблъсъци по терена и по-малко положения за гол пред двете врати. Напълно логично е да погледнем и предложенията на инбет за „над/под 2,5 попадения в мача“. Ако има 3 или повече гола ще умножава залозите на този пазар по 2.40 и по-логичното, да няма – 1.50. Какво сочи статистиката?

В последните пет шампионатни двубоя помежду си съперниците нито веднъж не са преминали тази линия – 1:1, 2:0 за ЦСКА, 2:0 за ЦСКА, 1:0 за ЦСКА и 0:0. За последно Черно море победи „армейците“ в Първа лига лятото на 2019-а година с 3:1 на стадион „Българска армия“.

Коефициентите тъпрят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.