ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Inbet брои Ювентус за сигурен полуфиналист за Купата

0
Ювентус - Наполи
Снимка: БТА / BTA

Ювентус приема Фрозиноне в мач от четвъртфиналите за Купата на Италия. Сблъсъкът е на 11 януари (четвъртък) от 22:00 часа българско време. Очакванията са за красив и динамичен футбол с много голове.

Букмейкърските къщи единодушно поставят Юве в ролята на твърд фаворит. За един от водещите букмейкъри у нас inbet online няма две мнения по въпроса дали „бианконерите“ ще продължат в следващата фаза. Коефициентът за домакинска победа е 1.38. Равенството е оценено на 5.00, а пък ставката за изненадващ успех на гостите е 7.90.

Домакинският фактор винаги е бил от особено голямо значение при Ювентус. Торино е превърнат в непревземаема крепост с едни от най-високите проценти за успеваемост на собствен терен. Фрозиноне ще трябва много да се потруди, но пък формата изобщо не е обещаваща. 

Гостите имат само една победа, именно в турнира за Купата, едно равенство и пет загуби в последните си седем мача. Успехът обаче дойде при визита на Наполи с 4:0, което кара Ювентус да внимава много с този съперник. 

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.