Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Храбри варненци са устремени към световните титли в ММА

0
Светослав Иванов
Снимки: ММА Варна

Трима бойци от ММА Варна ще участват с националния отбор на България на световното първенство по ММА в Белград, което започва в края на другата седмица. При младежите Светослав Иванов ще излезе на ринга в категория 65.800 кг, а Николай Хитов – до 70.300. При мъжете Божидар Иванов ще се бие до 83.900.


До този момент Светослав Иванов е ставал втори на Шампионат на планетата при юношите, а Божидар е бил трети на световно при младежите и трети за мъже на европейско. Николай пък има сребърен медал при младежите от първенство на Стария континент.


Нагласата е и тримата да се борят за титли, но на медали също бих се зарадвал, тъй като конкуренцията ще бъде изключително голяма. Ще участват състезатели от над 30 страни, които са ставали световни и европейски шампиони, каза за Nostrabet личният треньор на тримата във варненския им клуб и селекционер на държавния тим по ММА Светослав Желев.

Много силен ще бъде тимът на Бахрейн, защото в него са дагестанци, възпитаници на водещата руска школа. Другите държави също имат доказани бойци и талантливи такива. Нашите момчета обаче са добре подготвени и не се страхуват от никой, заяви още Желев.


Видяно 514 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.