ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор Димитров не успя да затрудни Синер в Маями

0
Григор Димитров
Снимка: БТА

Григор Димитров отпадна в третия кръг на турнира от сериите „Мастърс“ 1000 в Маями. Първата ни ракета загуби от италианеца Яник Синер с 3:6, 4:6.

Мачът продължи по-малко от час и половина, като нашето момче не показа най-добрият си тенис срещу 11-ия в света и закономерно падна.

Срещата започна равностойно и до петия гейм на първия сет двамата тенисисти печелеха подаванията си. Тогава обаче българинът беше пробит на нула и позволи на съперника му да поведе с 3:2, което му позволи да вземе инициативата. При 3:5 Гришо отново допусна брейк и сетът приключи при негативен развой.

Димитров започна ударно с пробив на нула втората част и това даде сериозна доза отпимизъм на българските фенове. Още следващия гейм той изоставаше с 0:40, но успя да го измъкне и дръпна с 2:0. Тогава италианецът отговори с два поредни гейма, а Гришо отново проби за 3:2.

Размяната на брейкове не спря до тук и Синер направи 3:3. Двамата си разменяха всеки следващ гейм, а при резултат 5:4 за Синер хасковлията не успя да спечели сервирането за оставане в мача. На осминафиналите италианецът ще спори с Андрей Рубльов, който отнесе Миомир Кецманович с 6:1, 6:2 за по-малко от час.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.