Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Грандиозен скандал: В Барселона наричат Меси „хормонално джудже“

0
лионел меси барселона

Невероятен скандал е напът да се развихри в Барселона. В него е замесен и Лионел Меси, както и предишния президент Хосеп Мария Бартомеу. Най-тежко обаче се изказва един от най-важните хора до Бартомеу – ръководителя на правния отдел Роман Гомес Понти.

Покрай разследването на договорите на няколко настоящи и бивши звезди на Барселона, сред които и аржентинския гений, бяха извадени разговори, които едва ли ще се харесат на Меси, Пике и феновете на каталунците.

От комуникацията става ясно, че Меси е поставял условия да не променят заплатата му, както и тази на Луис Суарес и се месел в трансферите на Барселона. От своя страна Понти го нарича „хормонално джудже“.

„Не може да си толкова добър с този плъх. Клубът му даде всичко, а той диктува трансферната политика. От години се налага да понасяме това хормонално джудже. А то дължи живота си на клуба“, казва Понти на Бартомеу.

Бившият президент признава, че често всички са слушали Меси за трансферите и се оплаква, че договорът му е „напълно неприемлив за клуба и е 15% от бюджета“.

След загубата с 2:8 от Байерн в Шампионска лига Понти нарича друга емблематична фигура Жерар Пике „ку*ва“.
„Трябва да нямаш скрупули и да си голяма к*рва“, за да имаш претенции след този мач“, пише Понти на Бартомеу.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.