Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Горещ пазар: Inbet дава 41 коефициент за Ливърпул

0
Роял Унион Сен-Жилоа - Ливърпул
Снимка: БТА / BTA

Ливърпул е в разгара на сезона и Юрген Клоп вече напипа ритъма на добре смазаната си машина. Мърсисайдци продължават да са сред фаворитите на всички фронтове. 

Привържениците на спортните прогнози рядко могат да открият коефициент 41,00*, свързан с английския колос. В сайта на българския букмейкър inbet online се появи именно такава ставка. Пазарът е „Ливърпул да не загуби мач във Висшата лига до края на сезона“ – считано от 18 декември 2023 година.

До момента Мохамед Салах и компания имат само едно поражение в 17 шампионатни срещи. То дойде при гостуването на Тотнъм (1:2). Добрите новини за тази прогноза са, че гостуването на Манчестър Сити (1:1) мина, както и визитите на коравите Нюкасъл (2:1) и Челси (1:1).

Разбира се, във Висшата лига всеки един мач би могъл да се превърне в труден, затова и коефициентът е толкова атрактивен. Въпросът е дали Ливърпул ще успее да задържи своята игрова форма до самия край. До финалната права остават още 21 мача.

*Коефициентът е актуален към 18 декември и подлежи на промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.