Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ганчо Пеев: Виждам Локо Пловдив твърдо в шестицата

0
Локомотив Пловдив
Снимки: lap.bg, сайт на Локомотив Пловдив

Легендата на Локомотив Пловдив Ганчо Пеев изрази задоволство, че и напролет неговият любим отбор продължава да играе добър футбол, да печели точки и да бъде в горните етажи на класирането.

„Виждам един стабилен, уверен и спокоен Локомотив, и явно завръщането на Христо Крушарски в управата на клуба се е отразило положително на нашите. Съжалявам, че не можахме да решим дербито на Пловдив през първото полувреме, когато имахме превес и създадохме достатъчно положения, но във футбола и това го има. Важното е, че Локо се развива в правилната посока“, заяви за Nostrabet Пеев.

Ганчо Пеев

„Не мога да се сърдя на Ерик Сорга, че изтърва най-чистото положение срещу Ботев. Топката бързо отиде към него, нямаше време да я обработва и я насочи веднага, но за съжаление над вратата. Аз не само, че не упреквам Сорга, но се радвам, че той е в нашия отбор, а Димитър Илиев е зад него и го подкрепя. Ерик е трансферна находка за Локото и един от най-добрите чужденци в атака по нашите терени. Той е нещо като бижу в състава ни и мисля, че един ден клубът ще спечели солидна сума от неговата продажба“, допълни Пеев.

„Като класиране виждам Локо твърдо в шестицата този сезон и там дано да има късмет да успее да завърши колкото се може по-високо. Радвам се, че Александър Томаш постави основите на един перспективен тим и очаквам непрекъснато да се надгражда. Нямам търпение също да да вдигнат и новата централана трибуна на Лаута, за да видя стадионът ни в завършен вид“, каза още Ганчо Пеев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.