ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Еспаньол препъна Барселона в дербито на Каталуния

0
Барселона Серхио Бускетс
Twitter

Барселона и Еспаньол завършиха наравно 1:1 в дербито на област Каталуня. Мачът се превърна в истинска битка с показани 15 жълти и 2 червени картона.

Зрителите на „Камп Ноу“ станаха свидетели на интригуващи футболни събития, но и много битка. 

Барса излезе начело в 7-ата минута чрез Маркос Алонсо. Момчетата на Шави Ернандес трябваше да решат сблъсъка с второ попадение, но не го сториха и бяха наказани. 

В 71-ата минута Алонсо фаулира Хоселу за дузпа и така от герой се превърна във виновник. Потърпевшият беше точен и оформи крайното 1:1.

Барселона все пак имаше изгодни шансове да изтръгне победата в мача, но вратарят на гостите Алваро Фернандес отрази изгодни положения на Кристенсен и Левандовски. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.