ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Емполи с минимален успех над Сампдория

0
емполи сампдория

Отборът на Емполи победи гостуващия тим на Сампдория с 1:0 в мач от 18-ия кръг на италианската Серия „А“. „Сините“ записаха втори успех в последните си пет мача, докато за „Самп“ това бе 4-то поражение в последните пет двубоя от шампионата.

Единственото попадение в срещата бе дело на нигерийския защитник Тайрон Ебуехи в 55-та минута, а с асистенция се отличи румънеца Разван Марин.В края на срещата играчите на Деян Станкович вкараха гол, но той не бе зачетен след намесата на ВАР системата, която не призна попадението в 12-та минута на даденото от съдията продължение. Това породи разправии и сблъсъци между играчите и щаба на гостите, които доведоха до жълти картони. Общо 11 жълти картон бяха раздадени по време на целия мач.

Емполи се изкачи до 12-то място във временното подреждане с 22 точки, докато Сампдория е на предпоследна позиция с едва 9 пункта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.