50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Емил Кременлиев: Трима от Арда стават за националния

0
Светослав Ковачев
Снимка: lap.bg

Героят от САЩ 94 Емил Кременлиев не прави драми след неубедителния старт на България в европейските квалификации. Той обаче призова Младен Кръстаич занапред да дава повече шанс и на български играчи, които играят в родното ни първенство.

„Подкрепям Кръстаич за обновяването и подмладяването на националния тим, но би трябвало да обръща внимане и на повече наши играчи, които се подвизават по българските терени. В Арда например има трима, които за мен са готови за националния, ако следваме политиката на селекционера. Това са Светослав Ковачев, Иван Тилев и Алекс Петков, също и бившият халф на Арда Лъчезар Котев, който вече е в чужбина“, каза за Nostrabet Кременлиев, който бе сред тези, изкарали народа по улиците по време на незабравимото американско лято през 1994 година.

„Не е правилно Кръстаич да налага предимно българи, които играят зад граница. Един Ивайло Марков например е в полски отбор, който изпада, а го пуснаха титуляр пред 65 000 на уникален стадион и срещу силен съперник. Има някои такива момчета, които приключват още на химна и после ни ги търсете на терена. Да не говорим, че Алекс Петков е по-добър защитник от него. Никой не се беше заблуждавал, че в тази група и в това състояние България може да окаже съпротива на Сърбия и Унгария, но щом Кръстаич е поел по един път, нека да разшири избора си, за да се види кои наши футболисти биха се представяли по-добре“, допълни Емил Кременлиев.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.