Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet дава предимство на Левски за мача с Арда в Кърджали

0
Левски
Снимка: LAP.bg

Отборът на Арда приема Левски в отложен мач на 1 ноември, сряда, от 19,30 часа на своя стадион в Кърджали с амбицията не само да окаже сериозна съпротива на столичния гранд, но и да се опита да стигне до позитивен резултат. Играчите на Александър Тунчев се справят добре в това първенство и са в шестицата, каквато е и тяхната цел. Кърджалийци се намират на 8 точки от върха, но имат и две отложени срещи.

От своя страна „сините“ разочароваха в Стара Загора и логично изгубиха, така че в предстоящата среща ще са пределно мотивирани да спечелят, което ще им позволи да доближат лидера само на 3 точки. Треньорът Николай Костов се надява Джавад ел Джемили да бъде възстановен, тъй като неговата липса се усети осезаемо в офанзивен план под Аязмото.

За този сблъсък букмейкърът efbet дава предимство на Левски, като оценява неговата победа на 2.30. Коефициентът пък за равен и успех на домакините е един и същ – 3.40. В сайта на оператора efbet.com може да се запознаете и със ставките за другите пазари, които са налични за този двубой. 

Като реномиран бранд ефбет предлага също актуални бонуси и промоции, сред които са Начален бонус при ефбет регистрация, Презареждане, Replay, Matchplay бонус Събитие и други. На разположение на всички играчи в сайта на ефбет е efbet bonus в размер на 100 процента депозита до 200 лева. Важно е знаете, че компанията удвоява първите депозирани средства от тази сума. Например: Ако депозирате 100 лева, вие ще получите още 100 лева за игра.

Ако депозирате обаче над 200 лева, например 250, ще получите максималната сума, която е заложена като бонус – 200 лева. Ефет начабен бонус е валиден и в Ефбет мобилно приложение. При регистрация и депозит вие може да използвате и Ефбет бонус код, достъпен за всички потребители на „Букмейкър Рейтинги“ – BRATINGG, който обаче не увеличава efbet начален бонус. 

За превъртане на Начален бонус спорт в efbet, трябва да бъдат направени залози на обща стойност 3 пъти размера на бонуса плюс 3 пъти размера на депозита. Например, ако депозирате 100 лева, получавате още 100 лева за игра, и трябва да направите залози на обща стойност 600 лева, за да се счита бонусът за успешно реализиран.

Залог на коефициент под 1.20 не се зачита към сумата за превъртане на бонуса, като всеки клиент имат 30 дни, за да изпълни условията на бонуса. За да бъде изтеглена сумата, е необходимо да бъдат спазени правилата за превъртане на бонус ефбет.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.