50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

България атакува медалите на Големия шлем по джудо със 7 състезатели

0
Ивелина Илиева
Снимки: БФДжудо, LAP.BG

Седем от най-добрите български джудоки ще участват на започващия в петък турнир от Големия шлем в Анталия, Турция. Състезанието е част от официалния календар на Международната джудо федерация и дава точки за квалификациите за Олимпийските игри в Париж догодина.

Заявка за участие в надпреварата са дали 603 джудисти от 84 държави. Турнирът ще се състои в периода 31 март – 2 април.

В първия ден от състезанието две родни състезателки ще стъпят на татамито – Габриела Димитрова (52) и Ивелина Илиева (57). В събота ще излязат Марк Христов (73), пети на Големия шлем в Израел преди седмици, и Георги Граматиков (81), а в неделя – Ивайло Иванов (90), започнал с титла сезона в Портегалия, Борис Георгиев (100), както и дебютанката на подобен форум Ирина Железарска (+78).

Тимът е воден от мениджърът на националите Ален Шмит, както и от Свилен Скерлев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.