ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бразилец си тръгва от Лудогорец

0
Серджио Падт Лудогорец
Lap.bg

Бразилският бранител с български паспорт Сисиньо ще продължи кариерата си в родната си страна. Почти сигурно крайният защитник ще подпише със завърналия се в елита Баия.

Ръководството на „синьо-червените“ се надява да финализира привличането на 34-годишния десен бек, който има 7 мача за националния отбор на България, в най-скоро време.

Синисьо записа 27 мача за шампионите през есента. Той бе закупен през 2015 година за 900 000 евро от Сантос и записа името си в историята на Лудогорец. Той има общо 245 мача, а освен това е седемкратен шампион на България.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.