ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Борусия Дортмунд е фаворит на Inbet срещу Фрайбург

0
Аугсбург - Борусия Дортмунд
Аугсбург - Борусия Дортмунд (Снимка: БТА)

Борусия Дортмунд и Фрайбург откриват 24-ия кръг на Бундеслигата. Мачът на „Сигнал Идуна Парк“ в Дортмунд е петък (9 февруари) от 21:30 часа българско време.

Очакванията са за домакински успех предвид формата на двата отбора. От българския букмейкър Inbet излязоха с коефициент 1.60 за победа на Борусия. Равенството е оценено на 4.50, а успех на гостите би умножил залозите по 5.80.

„Жълто-черните“ се намират в серия от три последователни победи и едно равенство. Така се издигнаха до четвърто място във временното класиране. Фрайбург пък е седми с девет точки по-малко. Отборът допусна две поредни загуби, което е показателно за моментното състояние. 

Първата среща през сезона завърши 4:2 за Дортмунд, тогава далеч от дома. В предишните три мача бяха постигнати две победи с по 5:1 и една с 3:1. Очевидно Фрайбург е един от удобните съперници за Борусия в последно време. 

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.