Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бензема отказа да говори за Франция, мисли само за Реал

0
Дидие Дешан, Карим Бензема
Twitter.com

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема отказа да говори за националния тим на Франция и случилото се на световното първенство в Катар. Носителят на „Златната топка“ бе с контузия, но се възстанови за финала с Аржентина. Селекционерът Дидие Дешан обаче не се възползва от услугите му и това породи напрежение.

Бензема даде пресконференция, на която говори за предстоящия финал за Суперкупата на Испания срещу Барселона.

“В Мадрид винаги искат от нас да побеждаваме, а ние искаме същото и сме готови за победа. Барселона е страхотен отбор, но ние гледаме себе си, а не съперниците“, започна Бензема.

„Световното е приключило. Няма да говоря повече за Франция и световното първенство. Ще отговоря само за финала за Суперкупата. Тук съм, наслаждавам се на всеки мач и всяка тренировка. Не знам колко дълго ще остана, но се наслаждавам на всеки ден в Реал Мадрид”.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.