50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Атлетико скочи заради „обесената“ звезда на Реал Мадрид

0
Реал Мадрид Жирона Винисиус
Twitter

Тази нощ е Мадрид привърженици на Атлетико обесиха кукла на бразилската звезда на Реал Мадрид Винисиус. Към куклата бе поставен надпис „Мадрид мрази Реал Мадрид“. Поводът бе дербито между двата тима, което е днес. 

Деянието на привържениците на „Дюшекчиите“ обаче не се хареса на ръководството на тима и то излезе с остра декларация.

„Между двата клуба има огромно съперничество, но и уважение. Подобни актове са абсолютно недопустимо и срамни за нашата общност. Осъждаме тези действия, те накърняват достойнството на хора и институции. Надяваме се властите да изяснят извършителите“, се казва в декларацията на Атлетико. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.