Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Атлетико Мадрид изстрада успех в Осасуна

0
Алетико
Снимка: Twitter

Атлетико (Мадрид) победи трудно, но заслужено Осасуна с 1:0 като гост в среща от 19-ия кръг на Примера. „Дюшекчиите“ стигнаха до успеха с попадение на Саул Нигес, а с трите точки увеличиха актива си на 34 и заемат четвъртото място. 

Пабло Бариос и Антоан Гризман имаха отлични възможности да изведат Атлетико напред през първото полувреме, но не сполучиха.

След почивката играчите на Диего Симеоне натиснаха и след няколко пропуска стигнаха до заветното попадение. В 74-ата минута Родриго де Пол изведе Саул зад защитата на Осасуна и халфът реализира.

До края на мача Мората и Гризман можеха да вкарат второ попадение за своя тим, но не бяха точни.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.