Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Аталанта сложи петица на Петко Христов и компания

0
Аталанта
Twitter.com

Специя, в който играе българския национал Петко Христов, записа тежко поражение като гост на Аталанта с 2:5 в 1/8-финалите за Купата на Италия. Родният бранител бе титуляр за гостите и остана на терена до 75-ата минута. Той получи и жълт картон.

Специя допусна три гола до почивката. Адемола Лукман се разписа два пъти в рамките на 120 секудни и набъро уби интригата. В 14-ата минута Специя върна един гол чрез Албин Екдал, но това само ядоса домакините.

В 27-ата минута Дуван Сапата намери с Хатебур, който записа името си сред голмайсторите и отново даде два гола аванс на своя тим. Гостите обаче отново бързо реагираха. Малко преди края на полувремето Даниеле Верде получи на чиста позиция и се разписа за 2:3.

След почивката обаче Аталанта заби два безответни гола чрез Расмус Хойлунд и автогол на Итън Ампаду.

На четвъртфиналите Аталанта ще се изправи срещу Интер. 
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.