ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арсенал е пред договор със съотборник на Петко Христов

0
Якуб Кивиор
БТА

Лидерът във Висшата лига Арсенал е много близо до това да уреди привличането на полския защитник на Специя Якуб Кивиор. Това съобщи италианският трансферен експерт Фабрицио Романо.

Полският бранител, който е съотборник при лигурийци с българския национал Петко Христов, е част от тима на “орлетата” от 2021-а година. Кивиор има договор до лятото на 2025-а.

Очакванията са сделката да бъде завършена до края на седмицата, а бранителят да лети за Лондон в близките часове.

“Артилеристите” ще платят около 20 милиона евро на италианския тим. Кивиор бе желан и от няколко от големите тимове в Серия А, но лондончани са успели да изпреварят конкуренцията. Сред тимовете, които искаха Кивиор бяха Милан, Наполи и Ювентус.

Вчера стана ясно, че от Арсенал са много близо и до привличането на Леандро Тросар, като сделката на практика е уговорена.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.