Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пд ще остави Етър на дъното, смята AlphaWin

0
Арда - Ботев Пловдив
Ботев Пловдив (Снимка: Facebook.com/Botev Plovdiv)

Любимото българско първенство се завърна миналата седмица след малко повече от два месеца зимна пауза. Този уикенд предстои и новият 22-и кръг, който ще стартира още в петък следобед.

Един от сблъсъците противопоставя Ботев Пловдив и последния във временното класиране Етър Велико Търново от 17:30 часа. Букмейкърът AlphaWin дава своя глас за победа на „канарчетата“ с коефициент от 1.32, докато този за „болярите“ е 10.00. Равенството пък е оценено на 5.80. Ботев стартира новата година с изненадваща загуба с 1:2 от друг новак в лицето на Крумовград, което оставя отбора на осмо място с 29 точки, със седем по-малко от шестия ЦСКА 1948, който обаче има мач в запас.

Както вече стана ясно, Етър продължава да бъде на последната 16-а позиция с 10 точки и вече всеки мач е като финал за „виолетовите“, които се нуждаят от точки, като измъкнаха такава в домакинството си на ЦСКА 1948 преди седмица. Всеки от Вас може да се възползва и от AlphaWin app, където може да заложите на този мач и още редица спортни събития навсякъде и по всяко време. Този сезон двата отбора вече се срещнаха на два пъти, като победител излизаше Ботев – 2:1 във Велико Търново в първенството, а след това отново победи в старата ни столица с 4:2, но този път в турнира за Купата на България.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.