Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Залози на Трета лига и „А“ Областни групи от Inbet

0
inbet залози БГ футбол
Залози на Български футбол от Инбет онлайн

Футболната пирамида в България се състои от 2 професионални дивизии и няколко аматьорски шампионати. И докато професионалните лиги – първи и втори ешелон – намират място в тиражите на повечето букмейкъри, Трета лига и “А” Областни групи са налични за залози в ограничен брой сайтове. Един от тях е Inbet, който е собственост на българска фирма и стартира дейността си през 2022 г.

Всеки потребител, който притежава регистрация и активен баланс, има достъп до залози на аматьорски футбол в Инбет. Наличните пазари са по-малко, отколкото при мачовете от елита, но това се дължи на по-трудното следене на подобен тип събития.

Към Inbet


Раздел “БГ Футбол” в Инбет Онлайн

Букмейкърът InBet, чието рекламно лице е голмайсторът за всички времена на родния елит – Мартин Камбуров, отдава значимото на българския футбол. В отделен сегмент са обособени срещите от Първа, Втора, Трета и Регионалните лиги.

inbet залози на БГ футбол

Посетете основния спортен раздел, използвайки линка в главното меню, и в дясната зона ще забележите бутон “БГ Футбол”. Тиражите се обновяват всяка седмица (в понеделник-вторник) и се добавят немалък процент от мачовете от предстоящия уикенд. Разбира се, за да уреди залозите коректно, inBet трябва да изпрати представители в съответните градове и села.


Български първенства за залози

Благодарение на inBet Online мачовете от ниските дивизии получават гласност и достигат до повече хора. Това позволява на специалисти и фенове да дават прогнози за следните състезания:

 • Югозападна Трета Лига
 • Северозападна Трета Лига
 • Североизточна Трета Лига
 • Югоизточна Трета Лига
 • “А” Областни групи – София, Пловдив, Варна и други
 • “Б” Областни групи
 • Купа на Аматьорската лига

По традиция, мачовете от тези шампионати се провеждат през уикенда, с изключение на Аматьорската купа. Поради липсата на осветление по стадионите, повечето срещи се играят в ранния следобед.

Иначе, освен горепосочените шампионати, разбира се, Инбет предлага и множество опции за залози на турнира за Купата на България, както и Първа и Втора лига.


Пазари и опции за залагане

За разлика от популярните шампионати, при inBet залози на Трета Лига има по-малко маркети. Понякога се появяват специални пазари, но в случай че двубоят има ТВ покритие и професионален анализатор отбелязва случващото се на терена.

инбет залози на Трета лига

Мачовете от аматьорския футбол са придружени от опции за залагане на:

 • Краен Резултат – Домакин, Равенство, Гост
 • Брой голове – Под или Над
 • Дузпа или червен картон – Да или Не
 • Хендикап – печеливша разлика

Няма вариант за създаване на Bet Builder залог за среща от Трета Лига или “А” Областна група. Това ограничава залагащите до добавяне на един маркет от мач в талон.


Залози на живо на Трета Лига

Случаите, в които срещи от Трета Лига са налични за inBet залози на живо, са рядкост. Понякога дербита и двубои от Югозападна “В” група се появяват в страницата за прогнози в реално време.

Подобно на пре-мач залаганията, могат да се предвиждат краен победител (1×2) и брой голове (под/над).

Ако има дузпа или опасен свободен удар, срещата се блокира за известно време и не се приемат нови лайв залози.

Инбет залози Трета лига


Други букмейкъри за залози на Трета лига

Освен в Инбет, ще откриете залози на български аматьорски футбол в ефбет. Понякога, има мачове от аматьорските дивизии в efbet, но определено разнообразието не е налице.

Инбет определено е пионер в тази насока и печели вниманието на привържениците с проследяването на толкова много срещи от българския аматьорски футбол.


Често задавани въпроси

Кои аматьорски първенства са налични за залози в inBet?

Букмейкърът приема единични и комбинирани залози на мачове от четирите дивизии на Трета Лига и “А”/”Б” Областни групи.

Какви коефициенти предлага Инбет за залози на Трета Лига?

Ставките са придружени от ниски маржове. Прави впечатление, че в повечето двубои има изявен фаворит и тотален аутсайдер.

Приемат ли се Live залози на “А” Областна група в Инбет?

По-голям процент от аматьорските срещи са налични за пре-мач залози, но не и за прогнози на живо.

Налага ли inBet лимити на залозите на “В” група?

Да, за да намали риска от уговорени мачове в Трета Лига, inBet ограничава залозите и печалбите.

Видяно 44 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.