Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Зинедин Зидан е отхвърлил оферти от три страни

0
Зинедин Зидан
Снимка: Twitter

Зинедин Зидан е отхвърлил възможността да застане начело на националния отбор на Бразилия, твърди L’Équipe. Легендарният полузащитник е имал предложение от Бразилската федерация да поеме Селесао и да замени напусналия след Световното в Катар Тите. Зизу е отказал. Същото е направил с оферти към него да оглави Португалия и САЩ.

Френският ежедневник разкрива, че Зидан до последно се е надявал да поеме френския национален отбор, но в събота официално беше обявено, че Дидие Дешан е удължил договора си и ще води „петлите“ поне до 2026-а година.

Зидан, който е без работа от май 2021-а година, когато напусна Реал (Мадрид) не иска да работи с националния отбор на страна, чийто език не говори. Това е друга от причините да отклони предложението от федерацията на САЩ.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.