ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Задържаха футболист заради уреден мач в Испания

0
Испания
Снимка: Twitter

Голям скандал разтърси испанския футбол. В страната тече разследване по подозрение за уреден двубой в турнира за Купата на краля, след като в полицията е подаден анонимен сигнал за нередност на мача между Уракан Мелийя и Леванте от първия кръг на надпреварата през миналия сезон. Гостите печелят срещата с изразителното 8:0.

В момента се работи за намирането на доказателства за нерегламентирани залози за въпросния двубой.

По случая работи полицията в Мелийя, който е автономен испански град, разположен в Северна Африка. Преди дни даже е бил арестуван един от бившите футболисти на Уракан, след което е бил освободен. Показания до момента са дали шестима души.

Испанската лига призова всеки, който знае нещо, да се свърже с полицията.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.