Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тобиас Хайнц: Представям си какво ще е на стадиона с Лудогорец

0
Тобиас Хайнц
Кадър: ЦСКА ТВ

Двигателят на ЦСКА Тобиас Хайнц сподели мнението си за важната победа с 1:0 над Пирин в Благоевград. Норвежецът твърди, че в отбора са наясно колко важен е предстоящият в следващия кръг мач с Лудогорец. Възпитаниците на Саша Илич имат две точки аванс, а феновете се готвят да създадат ад за гостите от Делиормана.

“Беше задължително да победим, защото те имаха добри резултати срещу Левски и Лудогорец. Радвам се за победата. За всеки един футболист тя е важна, а за нас е и заради самочувствието преди мача с Лудогорец“, започна Хайнц.

Сектор Г фенове ултраси ЦСКА

„Видяхте днес колко много фенове дойдоха да ни подкрепят. Представям си какво ще е следващата седмица, когато стадионът ще е пълен. Винаги можем да кажем, че ще победим Лудогорец. Но това, което мога да обещая е, че ще дадем всичко от себе си. Повярвайте ми, знаем колко е важен този мач и ще се подготвим по най-добрия начин. Ще използваме нашите най-добри възможности да спечелим.“

„Не винаги всеки от отборите е във върхова форма – понякога играеш добре, понякога не. Но съм сигурен, че срещу нас ще покажат най-доброто, защото ние сме отборът, който трябва да ги побеждава”, Хайнц коментира пред репортерите в Благоевград.

ЦСКА - Пирин

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.