Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич: Вече всеки мач ни е ключов за титлата, вярваме!

0
Саша Илич
LAP.bg/Юлиан Тодоров

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, сподели мнението си за победата на възпитаниците му над Пирин (1:0)“. С нея „червените“ запазиха преднината си на върха в efbet Лига и след този кръг.

„Няма нищо ключово тук, ако ЦСКА иска да е в борбата за титлата, трябва да побеждава. Беше един труден мач за нас. Имахме няколко възможности за гол, които не успяхме да използваме. През второто полувреме също изпуснахме да вкараме гол. Можеше да бъдем наказани за това петнайсетина минути преди края на мача и сега в самия край. Вече мислим за следващия мач“, сподели Илич след успеха пред камерата на „Диема“.

Сърбинът включи в анализа си злополучния откъм игра и резултат мач с Левски (0:0).

„С цялото ми уважение към Пирин, срещу Левски е друго. Имахме желание и енергия, това искам да виждам. Нека да кажа нещо за феновете, направиха една страхотна атмосфера и тяхната подкрепа ни дава сили. Не веднъж съм го казвал разполагаме с тези футболисти, ще използваме тези, които са подходящи за противника. Днес се върнаха в игра Туфегджич и Турицов, остават ни единствено контузените Галин Минков и Жеферсон, ще видим какво е положението“, допълни той.

„Вярваме, трябва да вярваме, че можем да станем шампиони. До края имаме 8-9 адски мачове и всеки един от тях ще бъде от тежък по-тежък“, завърши старши треньорът на ЦСКА.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.