Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тарторът на Франция Юго Лорис се отказа от националния отбор

0
Юго Лорис
LAP.bg

Капитанът на Франция и един от тарторите в съблекалнята – Юго Лорис, обяви края на международната си кариера. Вратарят беше първи избор на „петлите“ през последното десетилетие. 

Дебютира на 19 ноември 2008 година в приятелски мач с Уругвай (0-0). Впоследствие се превърна в един от лидерите, като неговият глас винаги се е ехтял сред съотборниците му. Именно той има дейно участие при решението Карим Бензема да не участва на Световното първенство в Катар, въпреки че беше готов за игра още в осминафиналите. 

„Идва момент, когато трябва да подадеш ръка. Винаги съм казвал и повтарял, че отборът на Франция не принадлежи на никого и всички трябва да сме сигурни, че е така. Мисля, че имам готово момче да продължи“, сподели Лорис, посочвайки между редовете Майк Мейнян. 

Юго игра на четири Световни първенства и два пъти стигна до финал.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.