Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Страхотен! Ивайло Иванов триумфира на Гран При

0
Джудо Ивайло Иванов
Българска федерация джудо

Най-добрият джудист на България Ивайло Иванов триумфира с титлата на турнира от сериите Гран При в Португалия.

На финала в категория до 90 кг победи бронзовия медалист от Токио 2020 Кристиян Тот (Унгария) с ипон.

Преди това Иванов елиминира четирима топ бойци. Започна уверено с ипон срещу Джуйон Хан (Република Корея), после отстрани британеца Джамал Петграйв с две вадзари, а на четвъртфиналите отново спечели с ипон, срещи Ролан Гроз (Унгария). На полуфиналите преодоля силния Дарко Браснович (Сърбия), който стана европейски вицешампион миналия месец април в София. 

Джудо Ивайло Иванов

Успехът за най-добрият ни джудист идва в навечерието на откритата европейска купа, на която София ще бъде домакин от 11 февруари в „Асикс Арена“. Надпреварата е за мъже и жени е ще бъде олимпийска квалификация за игрите Париж 2024.

Другият ни представител в днешния ден Борис Георгиев (100) загуби на старта от австриеца Аарон Фара – ипон.

Джудо Ивайло Иванов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.