ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Станаха ясни треньорите в Мача на звездите в НБА

0
майкъл малоун нба
Снимка: БТА

Майкъл Малоун – старши треньорът на Денвър Нъгетс и Джо Мазула – временният старши треньор на Бостън Селтикс, ще бъдат наставници на двата отбора в предстоящия Мач на звездите в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. Двамата специалисти и техните щабове получават тази възможност, защото техните отбори са лидери в Западната и Източната конференция към този момент.

джо мазула нба

51-годишният Малоун ще бъде треньор на отбора на Леброн Джеймс, докато 34-годишният Мазула ще ръководи отбора на Янис Адетокумбо. За Малоун това ще бъде второ участие в Мача на звездите, след като той бе треньор на Леброн и през 2019-та.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.