Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Сините“ правят тотален ремонт на състава

0
Ивелин Попов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов планира тотален ремонт на състава след края на този сезон. „Сините“ ще се подсилят с по двама стойностни изпълнители във всяка линия, като въпросните играчи ще бъдат основно чужди свободни агенти и такива, които ще са със статут на потенциални титуляри, а не да имат поддържаща роля.

В защита се очаква да бъдат продадени Жереми Петрис и Хосе Кордоба, което ознчава, че ще бъдат спазарени нов краен бранител и централен защитник. В средата на терена пък Андриан Краев ще излезе зад граница срещу сериозна трансферна сума, а наемът на Филип Кръстев изтича и бъдещите му планове са свързани с чужд клуб. Това ще наложи на тяхно място да бъдат привлечени двама полузащитници, които могат да са полезни както при граденето на играта, така и при отнемането на топката и които трябва да внесат креативност и нови идеи.

В атака гласен за продажба е Уелтън и ако трансферът се реализира, ще му бъде търсен заместник, а четвъртият нападател ще е е завръщащият се след операция Билал Бари. До тях ще има и още един нов атакуващ изпълнител, който ще е по-скоро с профил на офанзивен халф.

За повишаване на вътрешната конкуренция Мъри ще разчита решаваща роля да имат и настоящите играчи Сонко Сундберг, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Патрик-Габриел Галчев, Цунами, Ивелин Попов, Илиян Стефанов, Асен Чандъров, Асен Митков, Марин Петков, Роналдо и Рикардиньо.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.