Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА и Левски приспаха София, Бусато герой!

0
ЦСКА - Левски
Снимка: LAP.bg

ЦСКА и Левски завършиха 0:0 във Вечното дерби на България. Мачът изобилстваше от единоборства и нерви, което лиши феновете от динамичен и зрелищен футбол.

Първото полувреме столичните грандове бяха далеч от най-силните си дни. На трибуните беше много по-интересно, като Сектор Б и Сектор Г показаха впечатляващи хореографии.

Единственото любопитно положение за гол се оказа засада – Ивелин Попов намери Роналдо и Тибо Вион блокира удара.

Още в началото Дюкенс Назон стреля, но Келиан ван дер Каап блокира удара, а след това и центрирането на Маурисио Гарсес.

Вторите 45 минути започнаха с изстрел на Тибо Вион, който обаче се оказа лесна плячка за Пламен Андреев, след като французинът се подхлъзна в последния момент. Малко след това Роналдо добре напредна и стигна близо до наказателното поле на „червените“, но отново ударът не бе на ниво.

ЦСКА ултраси Сектор Г фенове

След час игра Назон задна ножица, а Андреев улови. В 69-ата минута Густаво Бусато изпусна топката след изстрел на Роналдо, но все пак я побърза да я прибере. Десет по-късно бразилецът отрази удар на Рикардиньо с глава, който беше засекъл чудесно центриране на Филип Кръстев.

В самия край на мача пък Левски получи дузпа за игра с ръка на Брадли Де Нойер. Ивелин Попов застана зад топката и прати топката силно в дясната част на вратата, а Густаво Бусато я отрази!

Така Левски остава на 19 точки зад ЦСКА, но успя да го спре. „Червените“ вече водят само с 2 пред втория Лудогорец 9 мача преди края на първенството.

ЛевскиЦСКА - ЛевскиЦСКА - ЛевскиЦСКА - ЛевскиСаша Илич Елин Топузаков

Саша Илич Велко Капланович

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.