ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Обратно в реалността: Тити бърше вода в протекла зала при загуба

0
Константин Папазов Тити
Снимка: LAP.bg/Юлиан Тодоров

Константин Папазов и Левски се завърнаха бързо в реалността след спечелването на турнира за Купата на България по баскетбол. Навръх 1 април, хич не на шега, столичната зала „Триадица“ протече и „сините“ се втурнаха да бършат и събират водата.

Нелепият за професионален спорт инцидент се случи по време на загубата на столичани от Черноморец с 94:104 в динамичен сблъсък от родното първенство.

Минути след началото на мача от НБЛ над София се изсипа проливен дъжд и таванът на съоражението протече. Лично Тити се включи дейно в събирането на водата, защото Левски бе домакин на срещата.

Протекла зала

Около скамейката на гостите настана суматоха и всички играчи се преместиха. В техните погледи личеше голяма изненада от случващото се. Не става въпрос за няколко капки вода, а за истински силен теч по стената и впоследствие върху една от озвучителните колони. 

Сред бършещите водата беше и треньорът на Черноморец – Васил Евтимов. Дъждът над столицата се смили и намаля, като все пак мачът продължи, а директорът на Левски Папазов не спря да дава указания. Този път не в бърсането на паркета, а от баскетболно естество. Това обаче не помогна поражението да бъде избегнато.

Протекла зала

Над всички днес беше Джордан Тъкър с 41 точки и 6 борби за Черноморец. Симеон Лепичев добави 22 точки и 6 борби, Мунис Туту даде цели 15 асистенции.

Най-резултатни с по 18 точки за Левски бяха бяха Алън Арнет (5 асистенции) и Златин Георгиев (6 асистенции). Джон Флорвиъс наниза 17 т. и взе 6 борби, а Серхий Павлов завърши с 16 точки и 8 борби.

В следващия кръг от Националната баскетболна лига на 5 април Черноморец гостува на Балкан в Ботевград, a Левски се изправя срещу ЦСКА във нов епизод от Вечното дерби, повторение на финала за Купата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.