Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Никола Илиев игра добре при загуба на Интер

0
Николай Илиев
Снимка: Twitter

Националът Никола Илиев изигра поредния си силен мач в италианската Примавера. За съжаление неговите усилия не бяха достатъчни за нещо повече от минимална загуба.

Интер изгуби с 1:2 гостуването си на Сампдория в първото дерби от 15-ия кръг на италианското първенство при 19-годишните. Никола Илиев излезе титуляр за „нерадзурите“ и се представи на познатото високо ниво, но въпреки това тимът му напусна терена победен.

Домакините поведоха с два бързи гола на Малагрида и Монтеваго в 5-ата и 15-ата минута, а силите на гостите стигнаха само за почетно попадение на Мартини в 63-тата минута.

Интер заема 12-о място със 17 точки, спечелени след 4 победи, 5 равни и 6 загуби, при голово съотношение 17:21. Сампдория има 15 пункта и е на 15-о място, което означава, че до този момент е единият от двата тима, които ще играят бараж за оставане в елита.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.