Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

На кого пречи Славия, че го режат

0
Гальо Иванов
Снимка: lap.bg

Реферът поряза жестоко Славия в столичното дерби с Локомотив, като не му зачете гол, който щеше да бъде признат на всеки друг стадион у нас и по света. Тук на първо четене веднага възниква въпроса – На кого пречи Славия и на кого е неудобен, че съдиите брутално го ощетяват?

Това че тимът на Златомир Загорчич иска да влезе в шестицата е нещо напълно резонно в спортно-техническо отношение, но такава е и целта на още няколко други тима. Ако Славия не влиза в нечии сметки и трябва да бъде тънко елиминиран, това ще е грозно, несправедливо и недопустимо, тъй като футболът е само една игра.

Нека напомня, че съдиите са обслужващ персонал към мачовете и те трябва да остават незабележими, а не да се превръщат в главни действащи лица. Във всеки кръг обаче претенциите към тях започнаха да зачестяват, и то с основание. Преди дни си изпати Черно море, сега това се случи на Славия, а в следващия кръг, бъдете сигурни, арбитри ще отрежат главата и на друг клуб или клубове. 

Такива пошли действия на рефери, които са в разрез с правилата, не само няма да позволят битката за шестицата, бронзовите медали, европейските клубни турнири и баража за Европа да се води по правилата, но е на път тя тотално да бъде обезценена. Ако, разбира се, знайни и незнайни съдии продължат да надуват свирката в посоката, в която им е казано да го правят.

Видяно 434 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.